Završen izborni proces u HSS-u, izabrana nova vodstva svih organizacija

S danom 21. prosincom završen je izborni proces u HSS-u te su izabrana vodstva svih organizacija na županijskim, općinskim i gradskim razinama. Održane su i preostale Izborne skupštine u županijskim organizacijama.

Za predsjednika HSS-a u Krapinsko-zagorskoj županiji izabran je Dražen Čvek. Za potpredsjednike su izabrani Silvestar Vučković, Ivan Šantek, Branko Tukač i Mirko Horvat.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji će voditi Darko Knežić, dugogodišnji načelnik općine Nova Rača. Za potpredsjednike su izabrani Borislav Kozić i Igor Grčić.

Dugogodišnji načelnik općine Brinje Zlatko Fumić ponovno je izabran za predsjednika Županijske organizacije HSS-a Ličko-senjske županije. Potpredsjednici su Matej Guščić, Ivan Perković i Milko Tomljanović.

Novi predsjednik HSS-a u Međimurskoj županiji je Zoran Vidović, a za potpredsjednike su izabrani Zdravko Kvakan te Zvonimir Siladi.

Povjerenje delegatkinja i delegata u Zadarskoj županiji ponovno je dobio načelnik općine Sali Zoran Morović. Za potpredsjednike su izabrani Jole Petričević, Slavko Maksan, Igor Blažević i Tino Festini.

Jure Gurdulić i dalje ostaje predsjednik HSS-a Splitsko-dalmatinske županije. Potpredsjednici su Teo Jeličić i Dražen Vlašić.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti