Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Zastupnici HSS-a na sajmu Zeleni tjedan u Berlinu

Zeleni tjedan je vodeći međunarodni sajam poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije koji okuplja proizvođače, stručnjake i posjetitelje iz svih krajeva svijeta. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Hrvatska.

Otvorenju sajma nazočili su i HSS-ovi zastupnici Ana-Marija Petin i Davor Vlaović, koji su u Berlinu boravili s delegacijom saborskog Odbora za poljoprivredu.

“U Berlinu smo od premijera čuli da je poljoprivreda strateška grana gospodarstva. Optimist sam i želim vjerovati da će naši poljoprivrednici to i osjetiti. Europa izdvaja više od 30 % proračuna za proizvodnju hrane i ekološki prihvatljivu poljoprivredu. Želim vjerovati da premijerove riječi neće ostati lijepo sročena europejska fraza”, poručio je tom prilikom zastupnik Vlaović.

Zastupnici HSS-a su za vrijeme posjete sajmu obišli i hrvatske poljoprivrednike te istaknuli kako oni kvalitetom pariraju Europi.

Zastupnici na Zelenom tjednu u Berlinu

Zastupnici na Zelenom tjednu u Berlinu

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti