Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Zastupnici HSS-a na obilježavanju desete godišnjice Hrvatske poljoprivredne komore

Zastupnici Ana-Marija Petin, Davor Vlaović i Željko Lenart nazočili su obilježavanju desete godišnjice Hrvatske poljoprivredne komore (HPK).

Uloga poljoprivredne komore u uređenim gospodarstvima je neupitna te HSS od 2009. godine zagovara njeno postojanje. HPK treba biti potpora poljoprivredi i poljoprivrednim proizvođačima te najvažniji sudionik u kreiranju zakona koji se tiču poljoprivrede. Žalosno je da zbog nerada Ministarstva poljoprivrede nije riješeno financiranje HPK-a niti popis obaveznih članova zbog čega nije održana izborna skupština.

Danas kada raste uvoz poljoprivrednih proizvoda i smanjuje se proizvodnja istih, važno je kroz HPK osigurati povezivanje proizvođača, provoditi edukacije, dijeliti informacije te se boriti za opstanak i razvoj ruralnih područja u Hrvatskoj.

Zastupnici HSS-a su bili jedini iz Hrvatskog sabora na obilježavanju desete godišnjice HPK, što jasno pokazuje koliko je ostalim političkim opcijama stalo do poljoprivrede.

U sklopu obilježavanja desete godišnjice HPK, zastupnici HSS-a su na Zagrebačkom velesajmu obišli i izlagače na međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoprivredne opreme i mehanizacije CROAGRO.

10 godina HPK

10 godina HPK

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti