Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Vlaović poručio: Ne daj se Slavonijo!

Osnovna škola “Milan Amruš” u Slavonskom Brodu je jedina škola u Brodsko-posavskoj županiji za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju. Danas su pred Vladom prosvjedovali roditelji djece koja pohađaju školu. S njima je razgovarao zastupnik Davor Vlaović i podržao njihov prosvjed jer jedino se prosvjedima nešto može postići.

“Izgradnja Osnovne škole “Milan Amruš” ne smije biti predmet političkog nadmudrivanja”, poručio je zastupnik Vlaović.

“Sramotno je i tužno da roditelji djece s teškoćama već 10 godina traže rješenje problema! Zašto škola nije izgrađena? I učenici škole “Milan Amruš” zaslužuju jednaku priliku za obrazovanje kao i djeca u ostalim dijelovima Hrvatske. Ta škola je prijeko potrebna, roditelji i njihova djeca zaslužuju kvalitetnije uvjete za školovanje.

Zastupnik Vlaović rekao je kako će ponovno uputiti pitanja kada će se krenuti s izgradnjom i dogradnjom Osnovne škole “Milan Amruš” za djecu s posebnim potrebama. “To se mora ubrzati jer roditelji i njihova djeca već predugo čekaju!”, rekao je Vlaović i pozvao sve Slavonce na prosvjed.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti