Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Vlaović: Kome je u interesu propast tvrtke ‘Đuro Đaković’?

“Ovih dana smo svjedoci vala štrajkova u Hrvatskoj”, rekao je Davor Vlaović s namjerom da upozori na štrajk u tvrtki ‘Đuro Đaković’.

“Od jutros štrajka i 600 radnika grupe ‘Đuro Đaković’ zato što nisu dobili plaću za rujan i što nema naznaka rješenja ni za naredno razdoblje. Još u srpnju su sindikati uputili su pismo premijeru u kojem su ga upoznali s problemima i predložili da se osnuje krizni menadžment za tvrtku ‘Đuro Đaković’. Od Vlade na to nikakve reakcije!”, upozorio je Vlaović.

“Vlada umjesto da spasi radna mjesta, pretvara ‘Đuru Đakovića’ praktički u muzej industrijskih postrojenja i metaloprerađivačke industrije! Jesu li to zaslužili radnici? Što će biti s njima?”, upitao je zastupnik HSS-a.

Vlaović je pozvao radnike je da preuzmu stvar u svoje ruke jer očito oni jedini žele naći rješenje problema.

“Pozivam radnike da iznesu nesposobnu upravu iz tvornice i da preuzmu krizni menadžment!”, rekao je Vlaović i pitao čiji je interes da tvornica ‘Đuro Đaković’ više ne radi.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti