Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Tribina “Banovina Hrvatska – kruna uspješne politike HSS-a: politička i izborna strategija iz prošlosti u budućnost” održana u Vinkovcima

Vinkovački HSS-ovci su u utorak, 12. rujna 2023., organizirali tribinu pod nazivom “Banovina Hrvatska – kruna uspješne politike HSS-a: politička i izborna strategija iz prošlosti u budućnost”.

Predavač na tribini bio je povjesničar dr. sc. Vlatko Smiljanić. U svom predavanju pojasnio kako bi se povijesno uspješni rezultati, politički rad i koncept rada u razdoblju djelovanja dr. Vladka Mačeka za vrijeme Banovine Hrvatske mogao primijeniti i u današnjem vremenu.

Nakon tribine slijedilo je druženje i razgovor s glavnim tajnikom HSS-a i saborskim zastupnikom HSS-a Željkom Lenartom. Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji, problemima u lokalnoj sredini i radu HSS-a na području Vukovarsko-srijemske županije. U konstruktivnoj raspravi svih nazočnih glavni tajnik HSS-a dao je odgovore na brojna pitanja te pružio podršku u daljnjem radu svim članovima HSS-a na terenu.

Tribini su se odazvale i predsjednica OŽ HSS-a “Hrvatsko srce” Brigitte Berulec te zamjenica predsjednice OŽ HSS-a “Hrvatsko srce” Gordana Juranko.

HSS | Tribina o Banovini Hrvatskoj

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti