Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Sveučilišna organizacija HSS-a: Mioković više ne može biti predsjednik Studenskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilišna organizacija HSS-a u srijedu, 29. rujna ocijenila je neprimjerenim ponašanje i postupke predsjednika Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovila Miokovića te se pridružila inicijativi za njegovom smjenom. 24-godišnji Mioković je inače i član HDZ-a, a široj javnosti je postao poznat nakon što je objavljeno kako je spiskao 700 000 kuna javnoga novca na skupe stvari i usluge koje nisu potrebne za funkcioniranje institucije kojoj je na čelu.

S obzirom na višednevne medijske napise o skandalu koji je uzrokovao Mihovil Mioković, aktualni predsjednik Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišna organizacija HSS-a u potpunosti podržava zahtjev za njegovim opozivom, ako ništa drugo, barem iz moralnih razloga.

Njegovim potezima i istupima trajno je nanesena šteta ugledu časne institucije Studentskoga zbora zagrebačkoga Sveučilišta, predstavničkoga tijela više od 70 000 studenata.

Smatramo da je kolega Mihovil Mioković svojim poslovanjem kao predsjednik spomenutoga studentskoga zbora, ali i određenim nastupima u javnosti, narušio ugled predstavnika studenata i zbog toga više nema legitimitet među studentima“, poručili su studenti okupljeni u Sveučilišnoj organizaciji HSS-a.

Mladi HDZ-ovac je, uz objavu faktura na Facebooku, najavio i da će se ponovno kandidirati za novi mandat na čelu Zbora. Aktualni mandat mu istječe krajem za par dana.

Foto: Facebook/Mihovil Mioković

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti