Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

RESTART koalicija predala izborne liste DIP-u, na listama 14 HSS-ovih imena

Čelnici stranaka RESTART koalicije predali su danas Državnom izbornom povjerenstvu liste kandidatkinja i kandidata za zastupnice i zastupnike u Hrvatskom saboru. HSS na listi ima 14 kandidatkinja i kandidata.

U 1. izbornoj jedinici kandidat je saborski zastupnik i v.d. potpredsjednika HSS-a Vlaho Orepić i nalazi se na 12. mjestu liste.

U 2. izbornoj jedinici na 6. mjestu liste je gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, a na 12. mjestu tajnica Gradske organizacije HSS-a Koprivnica i tajnica Organizacije žena HSS-a “Hrvatsko srce” Koprivničko-križevačke županije Kristina Škoda Vajdić.

U 3. izbornoj jedinici na 10. mjestu liste je načelnica Općine Sveta Marija i predsjednica Županijske organizacije HSS-a Međimurske županije Đurđica Slamek.

U 4. izbornoj jedinici na 6. mjestu se nalazi saborska zastupnica, gradonačelnica Orahovice i potpredsjednica HSS-a Ana-Marija Petin, a na 12. mjestu predsjednik Gradske organizacije HSS-a Osijek Bruno Zorić.

U 5. izbornoj jedinici imamo dva kandidata – saborski zastupnik i zamjenik predsjednika HSS-a Davor Vlaović je na 3. mjestu, a predsjednik Općinske organizacije HSS-a Štitar, potpredsjednik Organizacije mladih HSS-a i član Statutarnog povjerenstva Stjepan Gašparović na 9. mjestu.

U 6. izbornoj jedinici na 3. mjestu je saborski zastupnik i glavni tajnik HSS-a Željko Lenart, a na 11. mjestu predsjednica Županijske organizacije HSS-a Zagrebačke županije Martina Glasnović.

U 7. izbornoj jedinici na 2. mjestu je predsjednik HSS-a Krešo Beljak, a na 8. mjestu gradonačelnik Duge Rese i v.d. potpredsjednika HSS-a Tomislav Boljar.

U 9. izbornoj jedinici na 6. mjestu nalazi se Goran Grguričin iz Županijske organizacije HSS-a Šibensko-kninske županije.

U 10. izbornoj jedinici predsjednik Gradske organizacije HSS-a Hvar Teo Jeličić je na 6. mjestu liste.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti