Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Redovita skupština HSS-a Međimurske županije

U nedjelju, 1. ožujka u Donjem Kraljevcu je održana redovita godišnja skupština HSS-a međimurske županijske organizacije na kojoj je bio prisutan i predsjednik HSS-a Krešo Beljak. Delegatkinjama i delegatima je prenio zaključke s Glavnog odbora HSS-a koji je održan u subotu, 29. veljače, a na kojem se raspravljalo o pripremama naše stranke za parlamentarne izbore. Predsjednik Beljak je prisutne upoznao i s novim financijskim planom koji je usvojen na Glavnom odboru, a koji je od velikog značenja za lokalne organizacije.

Na skupštini je prihvaćeno izvješće predsjednice HSS-a Međimurske županije Đurđice Slamek o radu za prošlu godinu te su joj delegatkinje i delegati izrazili punu podršku u radu na terenu kao i u obnašanju funkcije načelnice u općini Sveta Marija.

Skupština je prošla u ugodnom radnom okruženju na kojem su prisutni izrazili i podršku politici HSS-a na nacionalnoj razini.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti