Predsjednik HSS-a poručio premijeru: Vidimo se na izborima 5. siječnja!

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak prokomentirao je godišnje izvješće o radu Vlade koje je predstavio premijer Andrej Plenković. Kazao je da premijer Plenković nije predstavio izvještaj o radu Vlade, nego da se radilo o izvještaju o radu predsjednice.

“Ona je u svom inauguracijskom govoru rekla da će Hrvatska biti najbogatija zemlja svijeta, a iz ovog izvješća je razvidno da je to danas tako. Mi smo jedna od najbogatijih država svijeta, teče med i mlijeko, na našim granicama i imigracijskim uredima stoje stotine zahtjeva ljudi iz cijelog svijeta koji žele doći živjeti u Kraljevinu Hrvatsku”, ironično je rekao Beljak.

U svojoj raspravi kritizirao je Vladu zbog iseljavanja mladih, demografskih mjera i poljoprivredne politike.

“U sat vremena izlaganja premijera nije bilo samokritike. Statistički je nemoguće da u godini dana niste ni jednom pogriješili. Uvijek se pogriješi. Probajte naći barem jednu stvar koju ste pogriješili, izmislite ju ako baš mislite da niste nigdje pogriješili. Nema bezgrješnih ljudi, a ponajmanje to može biti u politici. U politici postoji tisuću stvari, tisuću čimbenika, tisuću subjekata na koje ne možete utjecati. Pa kad je već to tako, ako doista nema greški i sve je idealno u radu ove Vlade, vidimo se 5. siječnja 2020. godine svi zajedno na izborima!”, poručio je predsjednik HSS-a premijeru.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti