Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Predsjednik HSS-a odgovorio premijeru: Volio bih da ste ispriku zatražili od onih koji su podržavali teroriste

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak na aktualnom prijepodnevu u Saboru pitao je premijera Andreja Plenkovića što je s kupalištem Šmidhen u Samoboru.

“Meni osobno svakodnevno stižu upiti i zamolbe od građana, ali i potencijalnih investitora da se taj problem riješi. Možete li nešto napraviti po tom pitanju, da se taj problem riješi?”, pitao je.

Premijer Plenković je rekao kako se o toj temi vodi računa te da će zatražiti od resornog ministra da se vidi u kojoj je fazi. Premijer je komentirao i izjavu Kreše Beljaka od prije tri dana. “To što ste napisali ima opasnu dimenziju, poslali ste poruku da nije bilo dovoljno ubojstava za vrijeme bivše države. To je opasno. Čvršće to povucite jer ovo što ste napravili pridonosi podjelama u hrvatskom društvu”.

Predsjednik HSS-a mu se zahvalio na uglađenoj i normalnoj reakciji.

Znam da ste izgubili jedne izbore, druge i da ćete vrlo skoro izgubiti i treće izbore. Volio bih da ste ovakvu ispriku, kakvu ste čuli od mene u više navrata, zatražili od onih koji su podržavali teroriste umjesto da ste takvima pustili na svojim službenim stranicama da podržavaju vašu kandidatkinju. Da ste to napravili onda bih vjerovao u vašu dobronamjernost, ovako to nažalost ispada samo licemjerje”, zaključio je Beljak.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti