Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Predsjednici HSS-ovih asocijacija uputili pismo članstvu

Predsjednici HSS-ovih asocijacija uputili su pismo članicama i članovima naše stranke uoči održavanja lokalnih izbora u svibnju.

Poštovane članice i članovi HSS-a, člankom 142. Statuta HSS-a osnovani su interesni oblici Hrvatske seljačke stranke radi promicanja i zaštite posebnih interesa pojedine grupacije našeg članstva.

Nalazimo se u posebno teškom i izazovnom vremenu vezanom uz pandemiju, potrese, ali i predstojeće izbore za Lokalnu i regionalnu samoupravu. Ne možemo se sastajati, razmjenjivati naša razmišljanja niti si međusobno pomagati kako smo to naviknuli u vremenu koje je za nama.

U ove izbore ulazimo u teškom vremenu i za HSS, zato smatramo da je svaki kontakt sa članstvom izuzetno važan, a svaka objektivna istinita informacija dragocjena te da pridonosi  pomaku prema zajedničkom cilju. Naš cilj je jačanje zajedništva nas HSS-ovki i HSS-ovaca te time i ostvarivanje što boljih rezultata na izborima i prema tome moramo ići zajedno.

 Zastupamo veliki broj naših članova: žene, mlade, studente, branitelje i seniore. Stupimo u kontakt svaki sa članovima svoje asocijacije, pokažimo tako potrebno zajedništvo i podsjetimo se da nas veže: Vjera u Boga i seljačka sloga!

Marija Ledinski Anić, predsjednica Kluba seniora

Brigitte Berulec, predsjednica organizacije žena “Hrvatsko srce”

Hrvoje Frankić, predsjednik organizacije branitelja “Hrvatski sokol”

Marija Kukić, predsjednica Organizacije mladih

Bruno Šagi, predsjednik Sveučilišne organizacije

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti