Politički tajnik HSS-a Branko Vukšić uoči izbora za predsjednika/cu RH: Da se ne lažemo!

DA SE NE LAŽEMO!

U pravu je KGK: POSTOJE DVIJE HRVATSKE!
Zna KGK. Zato je zatražila od glasača da biraju PRAVU HRVATSKU.
Ona druga Hrvatska je, dakako, KRIVA HRVATSKA.
A kako su država PRIJE SVEGA – GRAĐANI, razmrsimo tko je tko, odnosno, tko je u kojoj Hrvatskoj.

“PRAVA HRVATSKA”, ona HDZ-ova, ona Plenkovićeva, ona KGK, je prćija. Ali ne samo HDZ-a, već i gorljivih zagovornika NEKULTURE, PRIMITIVIZMA, RASPRODAJE SVEGA ŠTO IMA VRIJEDNOST, VARANJA, LAGANJA, KORUPCIJE, UCJENJIVANJA, POSELJAČIVANJA, OTIMAČINE…

“Prava Hrvatska”, ona KGK i HDZ-a, ali i podupiratelja HDZ-a, podupiratelja KGK, njihovih glasača, je država u kojoj se slobodno PROGANJA ZNANJE, ULJUĐENOST, PRISTOJNOST, GRAĐANŠTINA, u kojoj se proganjaju SVI RAZLIČITI, svi oni koji drukčije misle, to je Hrvatska u kojoj se proganja čak i jedno od hrvatskih pisama – ĆIRILICA.

TKO SU PROGONITELJI?
Vrhuška na čelu s Plenkovićem i KGK. Njihovi pomagači u progonu su njihovi podupiratelji, a njih nije malo. Pomagači su im i oni koji na sve te progone, na sve te pljačke, na svu tu korupciju gledaju prekriženih ruku. Jer se “ne bi šteli mešati!”

“Prava Hrvatska” je ona Hrvatska kojoj je članska iskaznica HDZ-a, ali i podupiratelja HDZ-a, ŽETONČIĆA (primjerice Sauche, ili Vrdoljaka…), više od svih Đikićevih, Soljačićevih, Tolićkinih, Rudanovih, Štagljarovih, Šestanovih (njegov je tim oživio svinjski mozak nekoliko sati nakon smrti životinje!)… diploma zajedno.

“Prava Hrvatska” KGK i Plenkovića je Hrvatska, a Hrvatska su – ponovimo gradivo – ljudi, dakle, priverženici KGK su priverženici LAŽI, PRIJEVARA, OBMANA, UHLJEBI, ucjenjivači, ŠIRITELJI MRŽNJE, teroristi, ratni zločinci, oni koji nastoje oživjeti, barem dijelom, NDH, oživotvoritelji masovne histerije protiv drukčijih.

“Prava Hrvatska” su i oni mrtvi koji glasaju za HDZ.

“Prava Hrvatska” su oni glasači koji glasaju za HDZ i KGK, ali ne dijele sudbinu nas koji u Hrvatskoj HDZ i KGK trpimo.

A koja je to KRIVA HRVATSKA, POGREŠNA HRVATSKA, LAŽNA HRVATSKA, ili tko su ti koji naginju ili zagovaraju, odnosno, čine “krivu Hrvatsku”?

VEĆINA koju čine neHDZ-ovi glasači i glasački apstinenti. Naravno da je HDZ-u i KGK draži APSTINETSKI dio “krive Hrvatske”. Zašto? Jer ti apstinenti njih drže na vlasti.

“Kriva Hrvatska” je većinska Hrvatska koja šuti, koja radi, koja uredno plaća poreze, koja se ne druži se s društvenim takogom i političko-tajkunskom mafijom, ona Hrvatska koja priželjkuje bolji posao – a on je rezerviran za HDZ-ovce i njihove žetončiće – ona Hrvatska koja priželjkuje miran, pristojan život, život dostojan čovjeka 21. stoljeća.
Ona “prava Hrvatska” maltretira, terorizira, ugrožava sve nas koji smo protiv lopovluka, protiv nepotizma, protiv korupcije, protiv privelegija, protiv gluposti, protiv poseljačivanja nekad kulturne Hrvatske, sve nas koji nismo glasači HDZ-a i njihovih žetončića, točnije, interesnih gastropoda.

I tako dugo dok ćete zatvarati oči pred tom činjenicom da je HDZ stvorio državu za sebe, tako dugo dok se ne pobunite, tako dugo dok ne kažete – DOSTA, a to trebate reći već u nedjelju, bit ćete izloženi teroru primitivizma, korupcije, psihičkog i fizičkog progona, ili ćete se morati iseliti.

Naravno, sve nas koji dižemo glas protiv te njihove “PRAVE HRVATSKE” nazivaju jugonostalgičarima, komunjarama, izdajnicima, neprijateljima… te nas pokušavaju izgnati. Prvo iz društva, a onda i države.

NEDAJAMO IM.

Pobunimo se! Pobunimo se protiv sijača mržnje, protiv filoustaša koji nam ponovo nameću fašističke pozdrave, protiv klerikalizacije društva i države, protiv onih koji su PRISVOJILI SUDOVE, protiv institucija koje štite lopovluk, nepotizam i korupciju, protiv njihovog APSOLUTIZMA.

Prva PRILIKA za to je 5. siječnja.

Branko Vukšić, politički tajnik HSS-a

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti