Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Pismo Marije Kukić mladim HSS-ovkama i HSS-ovcima

Drage mlade HSS-ovke i mladi HSS-ovci,

odbrojavanje je počelo… još 4 dana nas dijeli od izbora za Europski parlament. Znam da je percepcija građana takva da smatraju kako ovi izbori nisu važni no to nije točno, dapače, izuzetno su važni kako za svakog od nas pojedinačno tako i za našu Stranku. Na nama je da se napokon izborimo za Hrvatsku kakvu želimo i zaslužujemo. Jaku, tolerantnu, ravnopravnu i otvorenu Hrvatsku!

HSS je nositelj liste broj 12, liste na kojoj su čak 3 naša kandidata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[3] Zoran Bahtijarević– Jedan od najcjenjenijih i najomiljenijih dječjih kirurga te liječnik hrvatske nogometne reprezentacije. Cilj mu je da svi građani, a posebice djeca u Hrvatskoj, imaju jednako kvalitetnu zdravstvenu skrb kao i oni u naprednim zemljama Europe. Jednaku priliku za obrazovanje, zaposlenje te dostojanstvene plaće i mirovine.

 

 

 

 

 

 

 

 

[8] Damir Novotny– Predavač na visokom učilištu Edward Bernays i drugim institucijama. Nekoliko puta proglašavan najboljim ekonomskim analitičarem u Hrvatskoj. Cilj mu je Europa jakih regija. Siguran je da Hrvatska može biti europski prvak u proizvodnji zdrave i autohtone hrane.

 

[11] Krešo Beljak Predsjednik HSS-a, saborski zastupnik i gradonačelnik Samobora, jednog od najrazvijenijih hrvatskih gradova, grada iz kojeg se ljudi ne iseljavaju, nego u koji se doseljavaju. Jedan od najpopularnijih političarima među mladim biračima. Za njega govore da je najveći fajter na hrvatskoj političkoj sceni. Cilj mu je da Hrvatska bude tolerantna, napredna, razvijena i bez predrasuda.

 

Naša Hrvatska ima šansu postati otvorena i tolerantna država u kojoj svatko bez straha može biti ono što jest. Naša Hrvatska ima šansu postati gospodarski jača, razvijenija i konkurentnija država Europske unije. Naša Hrvatska ima šansu postati ravnopravna vodećim zemljama Europe u kojoj će svaki građanin imati jednako dostupno zdravstvo kao i građani razvijenih europskih zemalja.

Naša Hrvatska ima šansu postati država kakvu zaslužujemo i zato je TVOJ glas važan!

 

 

Pozivam vas još jednom da u nedjelju 26. svibnja izađete na svoja biračka mjesta i svoj glas date našim kandidatima. Pokažimo snagu i zajedništvo! Pokažimo da možemo živjeti u normalnoj i razvijenoj državi kakvu svatko od nas priželjkuje i sanja!

Tvoj glas je ključan za Hrvatsku kakvu zaslužujemo!

 

Vaša predsjednica, Marija Kukić

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti