Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Pečat HSS-a Orahovica je ukraden i nezakonito se koristi

Budući da je pečat HSS-a Orahovica ranije ukraden, a danas je njime pečatirano priopćenje koje je objavljeno na Radiju Orahovici i u kojem se iznose neistinite i zlonamjerne konstrukcije, iz Središnjice HSS-a je upućen demanti tom mediju. Prenosimo ga u cijelosti.

Poštovani, s obzirom na to da je u Vašem mediju objavljen članak u kojem su u odnosu na našu stranku iznose neistinite tvrdnje i insinuacije, temeljem čl. 2 st. 3. Zakona o elektroničkim medijima, a u vezi čl. 40. Zakona o medijima ovim putem zahtijevamo da objavite ovaj ispravak bez promjena i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena i informacija na koju se ispravak odnosi, kako slijedi:

Obavještavamo Vas kako je pečat HSS-a Orahovica ukraden te ga je stranka proglasila nevažećim i toj gradskoj organizaciji HSS-a je izdan novi stranački pečat. Ukradenim pečatom je potpisano priopćenje koje je danas objavljeno na Vašem cijenjenom portal, a u njemu se iznosi niz zlonamjernih i netočnih informacija na račun HSS-a Orahovica i vodstva te gradske organizacije. Novi pečat HSS-a Orahovica čak niti izgledom ne odgovara onom starom, ukradenom. Iza krađe starog stranačkog pečata stoji nekoliko bivših članica i članova naše stranke protiv kojih će HSS podnijeti kaznenu prijavu.

Ovim putem pozivamo građanke i građane Orahovice da u nedjelju 16. svibnja izađu na izbore te da podrže HSS-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Lanu Jurkin kao i HSS-ovu listu za Gradsko vijeće Grada Orahovice.

S obzirom na sve navedeno zahtijevamo objavljivanje ovog ispravka netočnih informacija u cijelosti, na način propisan čl. 41. st. 1. Zakona o medijima.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti