Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Nikola Horvat ide po novi mandat za načelnika Općine Lipovljani

HSS-ov Nikola Horvat objavio je kako će se ponovno kandidirati za općinskog načelnika Općine Lipovljani u Sisačko-moslavačkoj županiji na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja ove godine.

“Prije četiri godine pod sloganom “Djela, a ne riječi” povjerili ste mi ovu časnu, ali prije svega odgovornu funkciju. Vjerujem kako smo ovim mandatom opravdali ukazano povjerenje te da HSS uz pomoć koalicijskih partnera SDP-HSU-HNS općinu Lipovljani čini ugodnijim i ljepšim mjestom za život. To je dug i težak proces, ali uz podršku istih koalicijskih partnera želim nastaviti i dalje. Mnoge projekte smo realizirali, neki su u tijeku, a mnogi projekti su izrađeni i realizirat će se u nastavku godine. Rezultat je to strateškog i timskog planiranja zadnjih 12 godina”, poručio je HSS-ov načelnik Horvat svojim sumještanima prilikom objave kandidature.

Najavio je kako će program za idući mandat svaki mještanin općine dobiti na kućnom pragu te da je sve aktivnosti moguće pratiti i na Facebook stranici HSS-a Općine Lipovljani te na Facebook stranici SDP-a Općine Lipovljani.

“Volje, elana i odgovornosti imam još napretek, a ono što je najvažnije, potporu svoje obitelji, osobito supruge koja doslovno razumije svako slovo riječi “odricanje”. Ako smatrate da zaslužujem nastavak mandata, 16. svibnja zaokružite ime Nikola Horvat za načelnika Općine Lipovljani te podržite našu listu HSS-SDP-HSU-HNS. Hvala Vam”, zaključio je Horvat na predstavljanju kandidature.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti