Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Ne podliježe kaznenom progonu Mirando Mrsić nego cijeli HDZ

S obzirom na to da Tomislav Medved, ministar branitelja u Vladi Andreja Plenkovića prijeti kaznenim progonom saborskom zastupniku Mirandu Mrsiću, dužni smo reagirati.
Ne podliježe kaznenom progonu Mirando Mrsić nego cijeli HDZ. I zbog otvorene političke korupcije i zbog otvorenih prijetnji umirovljenicima da će imati manje mirovine ako daju glas za sindikalnu inicijativu „67 je previše“.

HSS u potpunosti podržava predsjednika Demokrata i saborskog zastupnika Miranda Mrsića koji kaže da braniteljske mirovine ugrožavaju mirovinski fond. Naravno, ne smatramo da sve braniteljske mirovine ugrožavaju mirovinski fond. Svi oni koji se ne mogu brinuti o sebi, prije svega tu mislimo na invalide Domovinskog rata među kojima su i brojni članovi HSS-a, zaslužuju maksimalnu pomoć države. Ali svi oni koji su radno sposobni trebaju raditi. I kako bi rasteretili fond i kako bi se osjećali korisnima.

Mi smo jedina država na svijetu koja četvrt stoljeća nakon rata iz dana u dana ima sve više branitelja, a sve zbog toga kako bi HDZ „podebljao“ svoju glasačku mašineriju.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti