Mi u RESTART koaliciji nismo savršeni, ali sigurno nismo pudlice Viktora Orbana

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak i saborski zastupnik SDP-a Saša Đujić u četvrtak su skandaloznim ocijenili susret ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića i Uskokovog optuženika Ratka Mačeka u aferi Fimi-medija ustvrdivši da Bošnjaković više ni sekunde ne smije biti ministar.

Beljak je naglasio da je HDZ jedan od stupova suverenosti, a to je energetika, prepustio Mađarima. “Sada vidimo samo sekvence. Što je doista istina, to ćemo vidjeti nakon izbora kada budemo imali potpuni uvid u ono što je HDZ napravio s INA-om, plinom, naftom i što je sve predano Mađarima”, dodao je.

Mi u RESTART koaliciji nismo savršeni, ali sigurno nismo pudlice Viktora Orbana i to ćemo dokazati odmah nakon izbora“, rekao je. Ocijenio je da je Orban prije četiri godine navijao za HDZ i sada je očito da mu HDZ to vraća.

“Znamo da je Orban pod sankcijama i pred izbacivanjem iz EPP-a. Najglasniji u obrani Orbana su upravo HDZ-ovci i Plenković. Očito je da postoji duboka ljubav između Orbana i HDZ-a. Ta ljubav ide u korist isključivo Mađarske, a ako već koristi nema Hrvatska, onda vjerujem da postoje osobni interesi, ali više ćemo znati kada dođemo u poziciju da saznamo što se tu točno događalo“, najavio je.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti