Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Marija Kukić: Živimo u državi gdje je “ubi” normalno, a “ljubi” se osuđuje

Predsjednica Organizacija mladih HSS-a Marija Kukić sudjelovala je na XI. Izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a na kojoj je donesena Rezolucija o nasilju nad mladima i prekarnom radu.

U svom govoru Marija Kukić je istaknula kako živimo u državi lažne demokracije, u državi nepotizma, korupcije i diskriminacije.

“Živimo u državi gdje je “ubi” normalno, a “ljubi” se osuđuje. Živimo u državi koja najveću patnju, tugu i bol svog naroda slavi kao blagdan. Teško da kao pojedinci možemo pokrenuti taj toliko željeni kotač promjena, ali zajedno sigurno možemo. Krajnje je vrijeme da Organizacija mladih HSS-a i Forum mladih SDP-a stave glave zajedno, da iznesu svoje najbolje ideje i krenu u realizaciju”, naglasila je Kukić.

Istaknula je da je država koja ne vodi brigu o mladima, koja ne ulaže u mlade i njihovo obrazovanje, a svjedoci smo da naši vladajući upravo imaju takvu politiku, država bez budućnosti.

“Zato smo mi dužni pokrenuti promjene ovog društva kako bi u budućnosti živjeli u jakoj, prosperitetnoj i tolerantnoj Hrvatskoj. Danas će na vašoj Konvenciji biti usvojena Rezolucija o nasilju nad mladima i prekarnom radu. Što se tiče nas mladih iz HSS-a, za nas je najgori i najteži oblik nasilja nad mladima ovakva vlast i ovakvo vođenje države. Kradu nam ono najbitnije- budućnost i nadu za životom u Hrvatskoj”, zaključila je predsjednica Organizacije mladih HSS-a.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti