Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Lenart: HRT je postao zadnji izbor koji ćete pritisnuti na daljinskom upravljaču

U raspravi o poslovanju HRT-a zastupnik Željko Lenart istaknuo je kako je HRT postao zadnji izbor koji će građani pritisnuti na daljinskom upravljaču.

“Na HRT-u nema istraživačkog novinarstva. Nema emisije o nepravdama s kojima se građani susreću, nema emisije koja istražuje kriminal ili korupciju. Postojala je emisija “Hrvatska uživo” koja je emitirana 13 godina i onda je najednom donijeta odluka da se više ne emitira. A baš ta emisija se bavila socijalnim temama i problemima s kojima se građani susreću”, rekao je Lenart.

Zbog čega mi plaćamo pristojbu HRT-u? Apsurdno je da se ta pristojba plaća i za radioprijemnik u traktoru ili radnom stroju! Pitanje je i kako se troše ta sredstva jer programi koji se kupuju ruše kulturni standard nacionalne televizije“, istaknuo je zastupnik HSS-a te dodao kako bi HRT trebao imati redakciju za istraživačko novinarstvo.

“Mogli bi donijeti daleko zanimljivije priče, nego što to donose druge komercijalne televizije. One bi mogle razotkriti vrlo mnogo nepravdi nego što ih danas možemo vidjeti u istraživačkom novinarstvu. Građani bi cijenili da HRT postane nezavisna i da može raditi priloge o svima bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju.”

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti