Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Kristijan Lovrić HSS-ov kandidat za župana Šibensko-kninske županije

U petak, 9. travnja na šibenskoj Poljani HSS Šibensko-kninske županije predstavio je svog kandidata za župana Kristijana Lovrića. Poduzetnik i čovjek goleme energije, kako ga opisuju stranački kolege, najavio je da će biti volonter, a 100 tisuća eura, koji bi bili potrošeni za njegovu plaću, podijelit će umirovljenicima. Najavio je da će mu jedan od prvih poteza biti gradnja doma za starije te bi osigurao besplatan vrtić, udžbenike i zdrave obroke u školi.

Lovrić je kazao kako će u njegovu “Vladu spasa” Šibensko-kninske županije ući svi dobronamjerni građani, neovisno o strankama.

“Tu sam da služim. Ništa mi od politike ne triba, niti jedna kuna, ništa. Sve ćemo dovest u red, sve što treba ćemo dovesti u red, da ovo bude županija blagostanja svih građana”, poručio je Lovrić s predstavljanja u Šibeniku.

Na predstavljanju je bio prisutan i predsjednik stranke Krešo Beljak koji je rekao kako je Lovrić “antipolitičar političar”.

“Kristijan Lovrić je nepotkupljiv, ulaže silnu energiju kako bi se ova županija promijenila na bolje”, rekao je Beljak istaknuvši da je nedopustivo da Šibensko-kninska županija bude najsiromašnija u Dalmaciji, što strukture koje ju vode ne mogu i neće promijeniti jer su nesposobne.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti