Jednoglasna podrška Ivi Zriliću za čelnika HSS-a u Primorsko-goranskoj županiji

U petak 26. studenoga 2021. u Rijeci su održani izbori za predsjednika Županijske organizacije HSS-a Primorsko-goranske županije. Jednoglasnu podršku za vođenje HSS-a u toj županiji za naredni period ponovno je dobio Ivo Zrilić. Zbog epidemiološke situacije, delegatkinje i delegati su mogli glasati elektroničkim putem, ali i neposredno u prostorijama HSS-a u Rijeci.

Zrilić je u svom obraćanju istaknuo kako će i dalje angažirano nastaviti voditi HSS uz svesrdnu podršku naših organizacija u Primorsko-goranskoj županiji.

“Dokazali smo da znamo kuda idemo i na zadnjim lokalnim izborima gdje je HSS uz jasnu viziju svog rada u županiji ostvario dovoljan broj vijećničkih mjesta koja omogućavaju daljnji rast naše stranke na korist svih žitelja županije za čije ćemo probleme i dalje nuditi konkretna i ostvariva rješenja”, rekao je Zrilić.

Za zamjenika predsjednika imenovan je Branko Grašo iz Kastva, koji je izabran i za potpredsjednika. Za drugog potpredsjednika izabran je Mario Kamalić iz Malog Lošinja, dok je za tajnika županijske organizacije izabran Marin Šanko iz Rijeke.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti