Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

HSS kreće u pripreme za izbore, kandidat za premijera Krešo Beljak!

Na jučerašnjoj sjednici Proširenog predsjedništva HSS-a donesena je odluka o samostalnom izlasku HSS-a na izbore za EU parlament te na parlamentarne izbore.

Također, odlučeno je da će HSS-ov kandidat za Predsjednika Vlade RH biti Krešo Beljak.

HSS je bila prva stranka koja je ukazala, a i mjesecima opetovano ukazujemo, na potrebu ujedinjenja cijele istinske opozicije i stvaranja jasnog progresivnog bloka. Takav politički blok ponudio bi biračima jedinu pravu alternativu trenutačnoj vlasti te bi na izborima sigurno ostvario pobjedu. Ali za sada nikakvih posebnih reakcija na tu našu ideju još uvijek nema. Zato HSS ide svojim putem priprema za izbore i nema namjeru više nikoga čekati. Smatramo da svako daljnje odgađanje eventualnog dogovora opozicije ide na ruku isključivo HDZ-u.

Pozivamo sve da se priključe HSS-ovom političkom bloku. Donesene odluke Proširenog predsjedništva HSS-a nemaju nikakvu namjeru podcijeniti snagu ili kvalitetu drugih, nama prihvatljivih i poput HSS-a dokazano nepotkupljivih partnera. Međutim, ne želimo sebe više podcjenjivati, a niti bilo kome drugome dopustiti da podcjenjuje snagu, tradiciju i zapravo jedinu autohtonu hrvatsku politiku, upravo politiku HSS-a. Uostalom, o važnosti ili snazi pojedine političke stranke odlučuju samo birači na izborima, pa pustimo stoga birače da odluče! Uvjereni smo da ovaj put neće pogriješiti!

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti