HSS je jedina stranka koja je brinula i brinut će za hrvatsko selo!

Ne vjerujte lažnim prorocima! HSS je jedina stranka koja je brinula i brinut će za hrvatsko selo! Dok neki deklarativno podržavaju prosvjede kao nekakve osobe koje nemaju veze niti sa selom niti s poljoprovredom, članice i članovi HSS-a su na cestama sa svojim traktorima i borimo se protiv nepravde koju nam godinama rade Plenković, Vučkovićka i HDZ.

Samo, ne može nama notorni Domovinsko imovinski pokret biti na čelu prosvjeda. To je imovinsko politička opcija koja je proizišla iz HDZ-a i jedva čekaju da im se nakon izbora ponovno pridruže kao koalicijski partneri.

Mostu i Grmoji svaka čast, ali i njihova politika je desna. Znamo da desne politike nikad nisu marile za malog čovjeka, već samo za velike i za sve one koji “gule” hrvatsko selo desetljećima.

Ne može nam vođa biti niti naš bivši član, izvjesni Pokrovac, inače kum pokojnog Predsjednika Friščića koji se prodao HDZ-u više puta. I opet će, jednom izdajica – uvijek izdajica. Slavonski i hrvatski seljaci znaju tko je uvijek zastupao njihove interese, ma koliko su znali biti ljuti na tadašnjeg ministra Pankretića i siguran sam da ga se sad sjećaju s tugom.

Radili smo greške, ali ovo što HDZ sada radi od hrvatskog sela je potpuna katastrofa. Slavonski i hrvatski seljaci znaju tko je uvijek zastupao njihove interes te tko će ih najbolje zastupati u budućnosti. Samo i jedino HSS.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti