Darko Vuletić izabran za predsjednika HSS-a u Zagrebu

U subotu, 27. studenoga održana je Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Grada Zagreba. Za predsjednika je jednoglasno izabran Darko Vuletić, dugogodišnji član HSS-a. Za potpredsjednicu je izabrana Danica Vukelić, a za potpredsjednike Željko Čečura, Ivan Catela te Ilija Prodanović. Za zamjenika predsjednika imenovan je Vlatko Smiljanić.

“Svjesni smo da HSS u Zagrebu u ovome trenutku nema zastupnika u Gradskoj skupštini, što nam je sigurno limitirajući faktor. Ali, svjesni smo i kako se u ovome trenutku u Zagrebu događaju promjene za koje ne znamo kakve će im biti dugoročne posljedice. I sam gradonačelnik Tomašević najavljuje udar na džepove građana, što je za HSS neprihvatljivo. I u tom smislu sigurno imamo što za reći.

U našem političkom radu u Zagrebu trudit ćemo se biti uključivi, a nećemo se voditi isključivošću kao što to trenutačno radi aktualni gradonačelnik te ga ovim putem pozivamo da pozove sve političke opcije za stol kako bismo zajedno kreirali politike u korist građana grada Zagreba “, rekao je Vuletić nakon izbora.

Izborom Darka Vuletića za predsjednika zagrebačke organizacije konačno je završeno turbulentno razdoblje u toj stranačkoj organizaciji koje je trajalo sve od 2016. godine.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti