Beljak: Sigurna Hrvatska počinje tamo gdje završava bilo kakva vlast HDZ-a

RESTART koalicija je započela svoju službenu kampanju u Koprivnici u kojoj su najavili pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima.

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić rekao je kako danas započinje zadnja etapa  puta za novi početak Hrvatske. “Ako vjerujete u Hrvatsku bez nepravde u kojoj svatko zaslužuje jednaku šansu, onda vas trebam 5. srpnja. Tada jednostavno izađi i promijeni!”, zaključio je Bernardić.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak je rekao kako sigurna Hrvatska počinje tamo gdje završava bilo kakva vlast HDZ-a.

Osvrnuo se i na posljednje izjave pojedinih kandidata o pravu žena na pobačaj nazvavši ih skandaloznima.

“Izjave da bi silovane žene trebale pitati svoju obitelj dopuštenje za pobačaj ili da im treba zabraniti pobačaj vraćaju Hrvatsku i sve građane u kameno doba”, rekao je Beljak te dodao da su to kameni putovi koji nas vode u prošlost.

“Ovi izbori su jedan veliki korak gdje ćemo promovirati mlade ljude koji mogu nešto promijeniti
i žele dobro svojoj zemlji. Onaj tko želi dobro Hrvatskoj taj ne može i ne smije imati nikakvog posla s HDZ-om. Uvjeren sam da će ova lista biti pobjednička u II. izbornoj jedinici, a onda će se to preliti na ostatak Hrvatske”, istaknuo je Beljak te rekao kako jedini put koji vodi u budućnost je izbor RESTART koalicije.

Na skupu su govorili i predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš, predsjednik Snage Goran Aleksić, potpredsjednik SDP-a i koordinator za II. izbornu jedinicu Rajko Ostojić i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti