Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Beljak: Ne bacajte svoj glas, jedini glas protiv HDZ-a je glas za RESTART koaliciju

Danas je u Samoboru održano predstavljanje kandidata na listi RESTART koalicije u 7. izbornoj jedinici.

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić istaknuo je kako je cilj RESTART koalicije dignuti BDP, potaknuti investicije, zaposliti ljude i pokrenuti ekonomiju. Rekao je kako su HDZ-ove mjere “drži vodu dok majstori odu” te da oni odlaze 5. srpnja. Što se tiče poštivanja epidemioloških mjera, Bernardić je rekao kako klasičnih skupova nema i da se poštuju mjere, a da je širenje epidemije isključivo HDZ-ova odgovornost.

Predsjednik HSS-a i gradonačelnik Samobora Krešo Beljak je rekao kako sad imamo katastrofalnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj za koju je kriv HDZ koji je forsirao izbore te da se nada da neće doći do eskalacije. Istaknuo je kako ne vjeruje u bolne rezove, te da je Hrvatskoj potrebno uvesti samo malo reda.

„Kad smo nakon Sanadera mislili da ne može gore, došao je još gori, a to je Andrej Plenković“, rekao je Beljak te dodao kako Plenković i „njegova bagra“ misle da mogu još 4 godine pljačkati Hrvatsku.

„5. srpnja je ključan datum. Operite ruke, stavite rukavice i izađite na izbore. Njihovo biračko tijelo, vojska uhljeba i neradnika sigurno će izaći na izbore. Ne bacajte svoj glas, jedini glas protiv HDZ-a je glas za RESTART koaliciju jer mi imamo hrabrosti promijeniti Hrvatsku na bolje“, poručio je Beljak.

Na predstavljanju su bili i predsjednik Snage Goran Aleksić te predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš, a kanidate je predstavio Zlatko Komadina, potpredsjednik SDP-a i koordinator za 7. izbornu jedinicu.

HSS-ovi kandidati na listi u 7. izbornoj jedinici su predsjednik HSS-a i gradonačelnik Samobora Krešo Beljak i gradonačelnik Duga Rese Tomislav Boljar.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti