Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Beljak: Dobit ćemo apsolutnu većinu, 6. srpnja počinjemo raditi

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak, Ivan Anušić iz HDZ-a, Hrvoje Zekanović iz Domovinskog pokreta te predsjednik Mosta Božo Petrov sudjelovali su danas u prvom sučeljavanju Nove TV.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je da je HDZ uhljebnička, a ne politička stranka.“Pripremamo se za što bolji rezultat na izborima, da se izvučemo iz blata. Afere HDZ-a su svakodnevne, ovo što se događa je tužno i sramotno, ali navikli smo na to.”

Što se tiče pitanja oko curenja transkripata, predsjednik HSS je naveo kako je za to kriv sustav koji ne funkcionira. “Govorimo o tajnim službama koje to nisu. Čudi me Petrov koji je dvaput doveo HDZ na vlast. Ja 12 godina govorim da ta ekipa ne valja i da to treba mijenjati. I gospodin Zekanović je bio na listi HDZ-a.”

Beljak je podsjetio da je branitelj iz Domovinskog rata. “Napustio sam fakultet da idem u rat, za razliku od Plenkovića.”

Beljak je rekao kako je predsjednik je neutralan u kampanji te da se kolege s desnice ne mogu se pomiriti s tim da je Hrvatska izabrala Milanovića. Na pitanje je li prihvatljivo da će samo neki sektori, kao što su turizam, transport i industrija zabave, od srpnja dobivati potpore, odgovorio je kako nije prihvatljivo. “Žao mi je što smo sad išli na izbore. Svi trebaju dobivati potpore”, rekao je.

Na pitanje s kojim opcijama ne bi mogli koalirati, Beljak je odgovorio kako koaliranje neće biti potrebno. “Dobit ćemo povjerenje građana. Dobit ćemo apsolutnu većinu, 6. srpnja počinjemo raditi”, istaknuo je.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti