Warning: Undefined variable $post_id in /home/hss/public_html/wp-content/plugins/facebook-thumb-fixer/output-logic.php on line 4

Beljak: Odmah ćemo početi raditi u interesu građana, a ne u interesu financijera

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak danas je gostovao na N1 televiziji gdje je komentirao aktualna politička događanja.

Rekao je kako ne vjeruje HDZ-u bez obzira na program koji će predstaviti. Dodao je kako oni programe imaju samo radi forme, a njihov rad najbolje opisuju njihove afere. “To je njihov program – kako opljačkati državu, a ono što prezentiraju na papiru, nikad ništa nisu ispunili. Prvo obećanje Franje Tuđmana bilo je “hrvatska lisnica u hrvatskom džepu”. Danas su sve banke u stranom vlasništvu”, rekao je Beljak te istaknuo kako HDZ-u ništa ne vjeruje na riječ.

Na pitanje zašto RESTART koalicija nije predstavila Vladu u sjeni da birači mogu vidjeti koja bi imena bila kandidati za koje pozicije, Beljak je rekao kako bi se to shvatilo kao predizborna trgovina.

“Nisam htio ni razgovarati o tome. Ne zanima me ništa nego dobiti povjerenje birača, maknuti HDZ što dalje od pozicije moći i brzo krenuti s reformama. To je moj osobni afinitet, za to smo kao političari plaćeni. Nemam firme iza sebe, ne moram nikome vraćati dugove. Čisti smo, dobijemo li povjerenje možemo odmah početi raditi u interesu građana, a ne u interesu financijera“, istaknuo je predsjednik HSS-a. Rekao je kako smatra da HDZ nije išao u reforme jer bi nužne reforme podrazumijevale udarac na njihovo biračko tijelo.

Komentirajući Most rekao je kako se radi o radikalnim desničarima, ultrakonzervativnim političarima koji jedno zagovaraju, a drugo žive te da su oni su zaslužni što je Andrej Plenković predsjednik Vlade RH. Osvrnuo se i na Domovinski pokret za koji je rekao kako se radi o ultra-ortodoksnoj desnici, o ljudima koji bi radili neprimjerene stvari za bilo koju državu u 21. stoljeću.

© 2019. Hrvatska seljačka stranka. Sva prava pridržana. Pravila privatnosti